2 days to go !

Vaknade till liv vid halv tolv vilket inte riktigt var planen, skulle ju upp och göra klart de sista i Sv B.
Men men ska bara ha el slapp dag, och röra mig till pappa och plugga lite senare idag!
Imorgon blir det panik-shoping i Eskilstuna, jag hatar egentligen att vara ute i sista minut men vad ska man göra.
Det är dessutom bara Två dagar kvar till jul nu, ser nästan fram emot det detta år! Inte så långt kvar tills min födelsedag heller och som det ska bli mys!

Ska ta tag i livet nu, Hörs!

Så att säga!

Jag har precis jobbat min sista dag 2009, och det känns riktigt skönt! Nu är det total fokus på att "göra klart" och på att bara ta det lugnt och slappa över jul och nyår! De flesta klapparna är inskaffade och de som fattas tar vi tag i på onsdag, Jag ser fram emot en lugn jul. Inga samtal från något jobb kommer det bli vilket innebär att jag faktiskt kan slappna av denna jul.

Amazon var det ju som sagt i helgen och totalt Mayhem får beskriva kvällen så att säga!
Riktigt failad kväll måste jag säga, kanske beror det mest på att jag inte tycker om flen. För "Flens-folket" verkade ha kul, nåja ska försöka planera in en Malmö resa i min kalender och budget!

Vi hörs !

Sista dagarna!

Nu börjar det närma sig slutet av terminen och inte minst året. Ska bli skönt, känns som jag fått mycket gjort under detta året känns det som, och terminen är strax klar. Har avslutat två kurser nu i alla fall, Datakunskapen är klar och stannade på ett VG, skrev nationella i matte igår så kursen är ju klar nu är ju bara frågan vad betyget blir antagligen bara ett G men har ju inte lagt allt för mycket tid på det =/ Engelskan blir förhoppningsvis klar idag då jag ska se till att få in min sista uppsats, lutar år ett VG även där! Inte många kurser kvar att avsluta nu, och skönt känns det vill verkligen sätta igång med ekonomi utbildningen nu!
Tillbaka till 1800-talet och de Svindlande höjderna!

Hörs!

Tisdag!

Har varit riktigt kass på att uppdatera på senaste måste jag erkänna, men har varit så mycket som hänt känns det som! Helgen spenderades med bara chill! Igår jobbade jag i alla fal min första dag på Mc Donalds, det var väl kul men måste erkänna att det inte riktigt är samma sak. Saknade Gat riktigt mycket igår när jag var där, är liksom inte samma sak!
Idag ska jag i alla fall på en till anställningsintervju på ett café i katrineholm också, får se hur de går med det då !

Vi hörs senare!


RSS 2.0