Plugg!

Så nu ska jag strax tralla iväg till Pappa, tänkte plugga lite och hinna med en lunch med honom också! Sjukt trött men otroligt stply över att jag gick upp så tidigt fastän jag inte alls behövde, jag menar sju är väl ändå skapligt?
Nä slut med datorn för nu!
Hörs!


Jag vill ha vår nu!




Trött på all snö och kyla, nu får det vara nog!

Lack, Nitar och Csn

Lala, lite smått med internet problem just nu må jag säga! Fick hem våra kläder från Nelly idag, en del passade perfekt medens andra inte alls! Hittade iaf finally ett par lackleggings som jag kunde ha! Wohoo, behåller ett armband och två bälten också. Men så mycket mer blev det inte, alltså en hel del som får skickas tillbaka=/ tråkigt, hatar att skicka tillbaka saker som jag gentligen vill ha!Nåja, massa komplikationer med csn idag också. Har ju inte fått mer än 5000 på två månader men nu ser det ut som att problemet är löst! Borde vara tillbaka i det normala om två dagar! ;D Känns som det kommer bli en bra vecka! Har jobb och plugg inplanerat, men också en utgång i katrineholm i helgen! Får se hur de slutar?!

Hörs!

Home again!

Lyckades ta mig både till och från jobbet idag med enbart en liten försening! Måste säga att jag fick en liten flashback från BK idag, det har varit så skönt att inte ta ansvar men idag kändes det faktiskt lite bra att ta ett litet steg uppåt! Har nästan saknat att ta lite ansvar, men måste säga att jag tycker det är skönt att det stannar där! Nä nu är jag hemma igen iaf, tänkte äta tacos ikväll med Erika MYS! Sen tänkte jag även sätta mig med lite ekonomi! Norrköpingsresan blev tyvärr inställd, den här jävla snön förstör fan nästan allt! Mamma och jag vågade inte riktigt chansa på att vi skulle lyckas ta oss både fram och tillbaka, så nu är det uppskutet! Nä nu blire lite plugg! Hörs!

På tåget!

Sitter på tåget på väg till jobbet , eller ah det var dit jag skulle. Men som vanligt klarar sj inte av att hantera något annat väder än 15 plus grader och vindstilla väder! Men bara att ta det för vad det är! Ska börja min kökschefs utbildning idag också, känner mig riktigt taggad! Nä nu rör vi äntligen på oss:) hörs !

Mobilblogg

Gaah jag hatar sj , så klart är väl mitt tåg försenat! Vaknade 20 minuter innan det SKULLE gå, stressade sönder och sen självklart är det nästan 40 minuter försenat! Men jag menar vad annars med min tur? Hörs sen!

RSS 2.0